Blog - Riyadoh Miftahul Huda

KH. Khoeruman Azam | Riyadloh wengi Kamis, 9 Desember 2015

Dawuh Gusti Allah dina al-Qur’an surat al-Hadid ayat 22 :

مَآ أَصَابَ مِن مُّصِيبَةٖ فِي ٱلۡأَرۡضِ وَلَا فِيٓ أَنفُسِكُمۡ إِلَّا فِي كِتَٰبٖ مِّن قَبۡلِ أَن نَّبۡرَأَهَآۚ إِنَّ ذَٰلِكَ عَلَى ٱللَّهِ يَسِيرٞ ٢٢

“Teu pati-pati aya anu keuna tina musibah ti bumi jeung teu aya anu keuna dina pirang-pirang diri aranjeun kajaba geus aya dina tulisan samemeh kami ngajadikeunna. Eta kajadian teh supaya maraneh teu putus asa kana perkara anu lepot ka maraneh jeung maraneh teu bubungahan ku perkara anu datang ka maraneh. Alloh teu mikaresep ka sakur anu gumede tur anu sombong.”

© Pesantren Miftahul Huda 2015. All Rights Reserved.
Manonjaya - Kab. Tasikmalaya